Ridhustider hösten 2019         Stalljouren Privathästar       GDPR&Inskrivningsavtal    Klubbkläder

VÄLKOMMEN TILL EN NY TERMIN PÅ RIDSKOLAN!

Nu är det inte långt till att höstterminen drar igång igen. Nästa vecka startar vi med lite härliga, somriga ridläger!

Ridskolan startar måndagen den 12 augusti.

Vårterminen avslutades med riktigt roliga intensivkurser och ett utvecklande dressyrläger (där jag hoppas ridsåren hunnit läka till terminsstarten 😝)

Första helgen i juli arrangerades den årliga PonnyCupen som växer sig allt större för varje år. Även i år slog vi rekord i antal starter och vår tävling kan nu räknas in bland en av Smålands största! Ett stort arrangemang som kräver hårt och alldeles underbart arbete där nästan alla våra medlemmar är engagerade på ett eller annat sätt! Ett stort tack till vår tävlingssektion som leder detta arbete! Extra stolta kan vi vara över att just våra egna ryttare blev vinnare i samtliga Cuper – Brons, Silver och Guld.

Under sommaren har Gunilla och Chricka sett till så stallet blivit städat och tvättat! Allt är nu rent och fräscht och klart för att välkomna hästar och elever! Ett stort TACK till er som har tagit hand om våra ridskolehästar och sett till att de har haft det bra under hela sin semester. Ett extra tack till Sonny som kört fram och tillbaka för att fylla vatten gång på gång!

Nu ser jag fram emot ett riktigt spännande år!!! Min rygg är bättre efter olyckan och jag börjar snart jobba lite försiktigt igen! Som jag har längtat….

Jenny är tillbaka efter sin ridlärarutbildning och klarat sin examen med en guldstjärna i kanten! Hon är nu fulltankad med kunskap och inspiration, så håll i er! Nu kommer det gå undan!

Vår mycket omtyckta Veronika har slutat hos oss. Vi tackar Veronika för denna tiden och önskar henne lycka till med sina studier. (Självklart kommer vi stöta på Veronika lite titt som tätt här i stallet ändå 😊).

Två nya ridlärare har börjat hos oss –  Sara Klevtun och Louisa Karlsson! Två helt underbara tjejer som kommer att passa perfekt in i vår verksamhet och i vårt team ❤

Opera och Felix har blivit pensionärer och kommer inte fortsätta sin anställning på ridskolan, utan vi hoppas de ska trivas med sina nya liv och önskar att de kommer och hälsar på oss ibland! Istället välkomnar vi våra nya medarbetare Media, Ralle och Sir.

Med hjälp av våra nya kollegor, både två och fyrbenta, har vi nu fått möjligheten att utöka vår ridskoleverksamhet ytterligare! Nya nybörjargrupper startar upp på lördagar och vi utökar med fler träningsgrupper och drop-in ridningar på förmiddagar!

Grönt Kortkurs är inplanerad med start den 26 augusti, så går du med planer att få ut och tävla så håll koll på hemsidan efter startdatum!

Under hösten kommer vi som vanligt arrangera flera interna tävlingar som vi hoppas ska hjälpa våra ryttare att ta sig ännu ett steg i ridningens svåra konst. Den 12 oktober anordnas Distriktsmästerskap för Ridskolehästar i Vetlanda och jag hoppas att vi har några från tävlingsgrupperna som vill representera oss där!

Eriksmåla Ridklubb står som arrangör till Distriktsmästerskap i WE den 26 oktober. Detta är något nytt för oss, att arrangera WE tävling så nu kämpar vi för fullt med att lära oss alla nya regler.

WOW!!! När jag läser vad jag just har skrivit är det knappt jag tror det är sant! Det är hos Eriksmåla Ridklubb det händer!!!!

Välkommen tillbaka till vårterminen alla gamla och nya ryttare!

Med vänlig hälsning Jeanette med personal

PS! När det är så här mycket som händer är det lätt att information missas i flödet. Jag ber er därför att än en gång läsa igenom och fräscha upp minnet gällande vår Policy

Bild i focus

Nyheter från Eriksmåla Ridklubb

2019-08-13

2019-05-20
Efter en olycka har Jeanette fått en fraktur i ryggen. Hon är sjukskriven tillsvidare och vi hoppas hon är tillbaka i höst!

2019-05-25

2019-06-05