Hoppa till sidans innehåll

Eriksmåla RK - Ridsport

Ridhustider hösten 2019    Stalljouren elever     Stalljouren Privathästar       GDPR&Inskrivningsavtal    Klubbkläder

 

Nu är det äntligen höst!

Idag känns det i luften att hösten är här. Vi märker på hästarnas hårrem att de förbereder sig för en mörkare och kyligare period. Den tunna sommarpälsen ska nu bytas ut mot en tjockare. Nu ser vi fram emot många härliga uteritter under fina höstdagar! För er som går i D- eller E-grupp kommer anslag om er extra uteritt att sättas upp på anslagstavlan utanför kontoret. Håll utkik!

Aktivitetskalendern är nu fylld av många roliga aktiviteter! Passa på att bjuda hit familj och vänner på Familjedagen den 21 september. Ett perfekt tillfälle att få visa upp er fina ridklubb! Kanske har ni någon som vill vara med och starta i käpphästhoppningen eller få åka en tur efter Tashja i vår fina vagn? Varmt välkomna!

Genom medel från Idrottslyftet har vi nu möjlighet att erbjuda "ÖPPET STALL" varje tisdag kl 17.30-18.30. Vi hoppas att många tar chansen att bara få "hänga" i stallet tillsammans med Sara, hitta på kul pyssel, träffa nya och gamla kompisar och förhoppningsvis även få lite hästkunskap. Öppet stall kostar inget. Det är bara att dyka upp!

Med vänlig hälsning Jeanette med personal

 PS! När det är så här mycket som händer är det lätt att information missas i flödet. Jag ber er därför att än en gång läsa igenom och fräscha upp minnet gällande vår Policy

 

Bild i focus

Nyheter från Eriksmåla Ridklubb

ERK Ryttare

Välkommen till Eriksmåla Ridklubb!

Vill du bli medlem?

 

Vägbeskrivning

 

E-post: This is a mailto link  

 

 

Gilla oss på Facebook!

 

 

 

Postadress:
Eriksmåla RK - Ridsport
Lidahult
36193 Broakulla

Kontakt:
Tel: 047141090
E-post: This is a mailto link

Se all info