ERK Ryttare

Alma Persson
Mitt namn är Alma Persson, jag är född 2004, jag började rida när jag var 2 år gammal, jag tävlar i hoppning, min tävlingshäst heter Carpe Diem och han är född 2007, vår lilla shettis heter Lill Greta och är född 2008
Happy Wolf
Mitt namn är Happy Wolf och jag är född 2007. Jag har ridit sedan jag var 6 år. Tycker bäst om hoppning. Min ponny heter Coolaney Boy och är född 1998.
Jessica Jeansson
Jessica Jeansson, född 1987, började rida när jag var runt 6 år. Min häst heter Escania's Phoenix Gold (Nixon) och jag tävlar dressyr och WE, på riksutställningen tävlar vi även i westernklasser. Nixon är en morganhäst född 2010.
Foto: Ida Käck
Filippa Kindeland
Jag heter Filippa Kindeland och är född 2003. Jag har ridit sedan jag var pytte liten och tycker bäst om hoppning. Min ponny heter Hembys Kasper och är född 1994.
Meja Eriksson
Karolina Blomkvist
Veronika Jansson
Jag heter Veronika och är född 1999. Jag tävlar familjens häst som heter Cashew (SWB) i både dressyr och i hoppning. Cashew är född 2004 och han står uppstallad på ridskolan.
Julia Rundqvist
Mitt Namn är Julia Rundqvist och är 17år & de här är Levita CC ett 9 årigt sto e: stokdals  Livanos ue: Tornesch
Just nu så tävlar vi 120cm vårt mål är att kvala till 130 innan höst & tävla Falsterbo 2018

Wilhelmina Walfridsson
Wilhelmina Walfridsson och Noble Heart
Nobbe som han kallas till vardags är ett svenskt halvblod född 2005 efter Ace of Hearts-Sambesi. Han blev min precis i slutet av 2016. Vårt mål är att komma ut på dressyrbanorna men såklart även att utvecklas och ha roligt på vägen! Ett mer långsiktigt mål är att rida LA.
Anna Sofie Bech
Jag är född 2002 år och min ponny heter Little Hotspur och är född 2008. Vi tävlar i hoppning då vi båda tycker det är roligast! Målet med honom är såklart att utvecklas uppåt i klasserna.
Wilma Zakrisson
Wilma som är född 08 älskar att hoppa och har Amor som flyttade till familjen under 2016 är född 2001
Emilia Lidberg
Namn på häst: Kulltorps Kaliber
Född:2008
Favoritgren:Hoppning
Vi är ett väldigt samarbetat team! Vi har som mål att iallafall kunna hoppa LA i slutändan men helst
att kunna kanske hoppa MSV klasserna hade ju också varit kul.
Jeanette Kindeland
Mitt namn är Jeanette och jag är född 1979. Jag började rida när jag var 8 år och min favoritgren är hoppning. Mina hästar heter Cherie Magi född 2005 och Call Me Quick född 2015.
Moa Svensson
Isabella Engman
Jag heter Isabella och är född 2000. Jag har ridit sedan jag var 4 år och min favoritgren är hoppning. Min häst heter Zandor och är född 2004.
Alma Kennemar
Ellen Kennemar