Välkommen till Ungdomssektions sida!

Ungdomssektionen (US) jobbar för att få våra medlemmar mellan 0-26 år att trivas, ha kul & lära sig mer om & kring hästsporten. Beroende på årstid anordnar ungdomssektionen aktiviteter. Vill du vara med eller bara veta mer tveka inte att höra av dig till oss!

Ungdomssektionens styrelse består 2019 av:

Ordförande: Frida Hellqvist   This is a mailto link

Vice Ordförande: Veronica Jansson

Ledamoter:

Thilde Hultberg

Anna-Sofie Bech

Moa Svensson

Anna Yaffe

Klara Fransson

Wilma Fransson

Emilia Willysson

Mitt namn Frida Hellqvist, jag fyller snart 18 år och går nu tredje året på handelsprogrammet på kungsmadskolan i Växjö. Jag är uppvuxen med hästar och jag har ridit enda sen jag var liten och red i ungefär 9 år på ERK, men rider inte längre kvar på klubben sedan ett år tillbaka. Jag gick med i ungdomssektionen för snart 3 år sedan och idag är jag ordförande för sektionen.

Jag heter Moa Svensson och är 16 år och går på handelsprogrammet i växjö. jag har ridit på ridskolan sen jag var 6år och har haft hästar hela livet. Just nu har jag en maxad d-ponny som jag tävlar i hoppning och dressyr. Jag har suttit med i US sen 2017 och min position jag har nu är sekreterare.

Jag heter Anna Sofie Bech och sitter som Ledamot i US för andra året. Jag fyller snart 17 år och går ekonomi programmet på Katedralskolan. Ridning har jag hållit på med sedan jag var 8 år då jag började rida på Eriksmåla ridklubb och idag har jag en egen häst som jag tävlar med!

Jag heter Veronika Jansson och är 20 år. Jag började rida på Eriksmåla Ridklubb för 13 år sedan och har även jobbat där ett år. Nu pluggar jag i Växjö på Coaching and Sport Management programmet. Har en egen häst tillsammans med min mamma och syster. Min position i US är som vice ordförande och har innan dess varit aktiv i flera år. Är även vice ordförande i DUS, Distriktets Ungdomssektion i Småland.

Mitt namn är Anna Yaffe och jag är 18 år gammal! Just nu pluggar jag Ekonomi på Katedralskolan i Växjö. På fritiden älskar jag att spendera tid ute i stallet och har ridit på ERK i snart 11 år! Jag rider för tillfället i en hoppgrupp på onsdagar. Jag sitter som ekonomiansvarig i US tillsammans med Thilde Hultberg.

Mitt namn är Thilde Hultberg och jag är 18 år. Jag har precis börjat mitt 3:e år och även sista år på Katedralskolan där jag pluggar ekonomi med ekonomi som inriktning. Jag har ridit i ungefär 9 år och rider just nu på onsdagar i hoppgrupp. Jag gick med i US för tre år sedan och idag sitter jag som ekonomiansvarig tillsammans med Anna Yaffe.

Emilia heter jag och är 17 år. Pluggar 2:a året på Kungsmadskolan och läser Skönhet&hälsa. Jag har ridit i 10 år och är ledamot i klubbens ungdomssektion.

Mitt namn är Wilma Fransson, jag är 16 år gammal. Bor i Emmaboda men studerar Vård och Omsorg i Kalmar på Jenny Nyström. Jag är en av de nyaste i ungdomssektionen, min position är ledamot. Jag har ridit från och till i snart fyra år, det var 2017 som jag började rida igen efter ett avbrott och det är ett av de bästa besluten jag tagit. Jag rider just nu två gånger i veckan på lektioner. I en D grupp och en vuxengrupp. Men spenderar betydligt mycket mer tid uppe på ridklubben. Mamma och jag håller just nu på att letar efter vår egna mor och dotter häst. Något jag ser fram emot väldigt mycket. Om du ser mig i stallet eller någon annanstans så är det bara att komma fram och fråga eller prata om du undrar någonting!

Jag heter Klara Fransson och jag är 13 år gammal och jag går på Bikupan i Lessebo. Första gången jag red var jag tre år och jag sitter som ledamot i styrelsen sedan början av 2019.

Lite bilder från olika aktiviteter:

Uppdaterad: 01 MAR 2018 12:48 Skribent: Madeleine Jansson