Nyheter från SDF

Nationella allmänna råd

(2021-01-14 16:24)
Uppdaterad information 14 januari: Pandemilagen ställer nya krav. Nationella allmänna råd kring covid-19 gäller i hela landet vilket påverkar ridsporten.

Smålands Ridsportförbund bjuder in till digitalt distriktsårsmöte 22 mars 2021. Öppet för alla medlemmar i föreningar som tillhör Smålands Ridsportförbund.

Digital basutbildning

(2021-01-11 11:10)
Smålands Ridsportförbund bjuder in till en utbildning som ger alla ledare en god grund, möjlighet till utveckling och en trygghet i sitt uppdrag inom ridsporten

Ölmstad är årets US

(2021-01-04 12:30)
Distriktets Ungdomssektion, DUS har nu utsett årets ungdomssektion i Småland 2020. Årets ungdomssektion kommer från Ölmstad Rid- och Körsällskap.

Infoträff för ridskolor

(2020-12-29 15:38)
Smålands Ridsportförbund bjuder in distriktets ridskolor till en digital infoträff kring covid-19 och de gällande råden och restriktionerna för verksamheterna.

Smålands Ridsportförbund vill vara ett distrikt i framkant. För att uppnå detta mål behöver distriktet ha en väl fungerande styrelse och sektioner.

Distriktets ungdomssektion, DUS har nu utsett årets ungdomsledare i Småland 2020. Årets ungdomsledare är Ella Hjortskull från Åseda Ryttarförening.

Smålands Ridsportförbund bjuder in till fortbildning för provledare i Grönt kort för genomgång av utbildningsmaterial och TR.

Under vecka 44 bjöds det på SM-vecka i ponnydressyr hos Helsingborgs Fältrittklubb med bland annat lag-SM, ungponny-SM och individuella SM.

Vi i stallet 2020

(2020-10-31 17:20)
Den 31 oktober arrangerade Distriktets ungdomssektion, DUS distriktsfinalen av Vi i stallet, teoritävlingen som handlar om hästar.

Vem är er föreningshjälte? I alla ridklubbar finns eldsjälar med brinnande engagemang som gör ridsporten rikare för andra.

Nu är seriebestämmelserna för 2021 års serier klara och det går att anmäla lag till vårens serier. Det finns förändringar kring bland annat dressyrklasserna.

Smålands Ridsportförbund presenterar en ny hoppserie för ryttare som är 40+. Serien heter Gärdsgårdsserien och startar under våren 2021.

Den 25 oktober arrangerades ridskole-DM i hoppning på Vetlandaortens Ryttarförenings anläggning. DM:et genomfördes i samarbete med Agria Djurförsäkring Häst.

Ny småländsk förening

(2020-10-19 11:00)
Vi hälsar Södra Ölands Ryttarförening tillhörande Mörbylånga kommun välkomna som medlemsförening i Svenska Ridsportförbundet.

E-post: info@eriksmalaridklubb.se