Välkommen till Ungdomssektions sida!

Ungdomssektionen (US) jobbar för att få våra medlemmar mellan 0-26 år att trivas, ha kul & lära sig mer om & kring hästsporten. Beroende på årstid anordnar ungdomssektionen aktiviteter. Vill du vara med eller bara veta mer tveka inte att höra av dig till oss!

Ungdomssektionens styrelse består 2020 av:

Ordförande: Moa Svensson

Ledamoter:

Klara Fransson

Veronica Jansson

Wilma Fransson

Emilia Willysson

Wilma Borg

Felicia Carlsson

Mitt namn är Moa Svensson och jag är född 2003. Jag har ridit sedan jag var 6år och tävlar idag i både hoppning och dressyr med min d-ponny Dusty Grey. Dusty Grey är född 2010 och jag har haft han i över 6år. Sommaren 2019 slutade jag rida på ridskolan. Jag sitter med i ungdomssektionen som ordförande.

Mitt namn är Veronika Jansson och är 21 år. Jag pluggar nu i Växjö och läser Coaching and Sports Management. Sitter nu som suppleant och har varit med i Ungdomssektionen i många år. Sitter även som ordförande i Distriktens Ungdomssektion i Småland, DUS. Har ridit i 14 år på Eriksmåla där jag även har en egen häst, Cashew.
Mitt namn är Felicia och jag är snart 18 år gammal. Jag pluggar i Kalmar på Jenny Nyströmsskolan på Barn och fritidsprogram. Jag har ridit på ERK sedan jag var 11 år gammal. Jag rider nu i en hoppgrupp på onsdagarna. Jag sitter som ledamot och gick med i ungdomssektionen detta året.

Jag heter Wilma Borg & är 18 år gammal. Jag går mitt andra år på Jenny Nystämsskolan där jag läser barn- och fritidsprogrammet. Jag har ridit sen jag var 4 år, jag började rida på Eriksmåla Ridklubb när jag var 6 år. Nu rider jag i en hoppgrupp på onsdagarna. Jag gick med i ungdomssektionen detta året & sitter som ledarmot.

Jag heter Wilma Fransson och är 17år gammal. Jag har ridit från och till i snart 5år. Just nu studerar jag på Jenny Nyström på vård och omsorgs programmet. I vintras blev jag och mamma hästägare, till vår underbara 8åring Michelle. Hon står uppstallad på ridskolan. Min position i US är ansvarig för sociala medier tillsammans med Klara. Om ni ser mig är det bara att komma fram och prata eller fråga något!

Mitt namn är Klara Fransson och jag är 14 år. Min position i US är social medie ansvarig tillsammans med Wilma Fransson.  Har haft hästar hela mitt liv men äger just nu en storhäst och en shetlandsponny sedan några år tillbaka, rider varje onsdag på ridskolan.

Emilia Willysson heter jag och är 18 år. Sitter som vice ordförande och ekonomiansvarig i klubbens ungdomssektion. Ridit hela livet och alltid varit omringad av hästar, jobbar för övrigt på klubben som instruktör och pluggar just nu till det också vilket jag tycker är superkul!

Lite bilder från olika aktiviteter:

Uppdaterad: 01 MAR 2018 12:48 Skribent: Madeleine Jansson