Veronika Jansson

Veronika Jansson

Tävlande för ERK

Jag heter Veronika och är född 1999. Jag tävlar familjens häst som heter Cashew (SWB) i både dressyr och i hoppning. Cashew är född 2004 och han står uppstallad på ridskolan. 

 

Jeanette Kindeland

Jeanette Kindeland

Tävlande för ERK

Mitt namn är Jeanette och jag är född 1979. Jag började rida när jag var 8 år och min favoritgren är hoppning. Mina hästar heter Cherie Magi född 2005 och Call Me Quick född 2015.

Moa Svensson

Moa Svensson

Tävlande för ERK

Mitt namn är Moa Svensson och jag är född 2003. Jag har ridit sedan jag var 6år och tävlar idag i både hoppning och dressyr med min d-ponny Dusty Grey. Dusty Grey är född 2010 och jag har snart varit ägare till han i 6år.

Filippa Kindeland

Filippa Kindeland

Tävlande för ERK

Jag heter Filippa Kindeland och är född 2003. Jag har ridit sedan jag var pytte liten och tycker bäst om hoppning. Min ponny heter Hembys Kasper och är född 1994.

Jessica Jeansson

Jessica Jeansson

Tävlande för ERK

Jessica Jeansson, född 1987, började rida när jag var runt 6 år. Min häst heter Escania’s Phoenix Gold (Nixon) och jag tävlar dressyr och WE, på riksutställningen tävlar vi även i westernklasser. Nixon är en morganhäst född 2010.

Louisa Karlsson

Louisa Karlsson

Tävlande för ERK

Louisa jobbar som ridlärare och sköter om våra hästar. Hon håller i många extra aktiviteter och privatlektioner. Louisa har arbetat på ridskolan sedan 2019. Utbildad Svensk Ridlärare, SRL 1 på Strömsholm. Hon har också Hästskötarexamen och Ledarutbildning för ryttare med funktionsnedsättning.

Alma Ojaniemi

Alma Ojaniemi

Tävlande för ERK

Jag heter Alma Ojaniemi och jag är född 2004. Jag har ridit sedan jag var 6 år. Sedan 2019 tävlar jag hoppning, dressyr och WE med min häst Saya Juniora som är ett kallblodssto född 2009.

Wilma Juntorp

Wilma Juntorp

Tävlande för ERK

Jag heter Wilma Juntorp och tävlar med min häst Call Me Quick.

Svea Tysk

Svea Tysk

Tävlande för ERK

Jag heter Svea Tysk och tävlar med min häst Atilla.

Meja Eriksson

Tävlande för ERK

Julia Svensson

Tävlande för ERK

Ebba Jansson

Tävlande för ERK

Elvira Jansson

Tävlande för ERK

Filippa Rubin

Tävlande för ERK

Ann-Sofie Sjöndin

Tävlande för ERK

Alma Kennemar

Tävlande för ERK

Ellen Kennemar

Tävlande för ERK

Mikaela Johansson

Tävlande för ERK